Satılık Netflix Spotify Youtube Storytel Hesaplar

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
40.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 122057
Üyelik Türü Standart
Kalan Süre 30

İlan Açıklaması

Netflix

 

NF Türkiye Premium hesap

Netflix TR 1 Kullanıcı Ortak Hesap UHD versiyon 10 TL, hesapta yenileme olmaz.


1 Kullanıcı UHD versiyon, aylık talebe bağlı yenilenir, 1 adet profil 12 TL
Netflix TR + Spotify TR Bundle UltraHD 2 Kullanıcı, Spotify premium hediyeli22 TL (Kullanım süresi max 30 Gündür) Hesapta kapanma yaşanmaz*Kapanma yaşanması durumunda 1 kullanıcılı geçici hesap paylaşılacaktır. Kapanmaya bağlı iptal durumunda kullanıma kalan gün üzerinden iade gerçekleşecektir.
Kullanım şartlarına uyulmaması durumunda hesap iptal edilecektir. Kullanıcı sayısına uymanızı ve şifre değişikliği yapmamanızı rica ederim

Netflix Slovkia (VPN ile kullanıma uygun, NordVPN hesabı ile birlikte kullanım) 29 Günlük 20 TL *Önceden talebiniz ile rezervasyon yapılır. Acil kullanım için uygun değildir.
 

Youtube Premium Türkiye hesap

Youtube Premium + Youtube Music 1 Kullanıcı, 3 TL Sıfır Hesap


Youtube Premium ve Youtube Music bundle Google Hesabınıza Tanımlanır 7 TL *Her ay bu fiyattan yenileme garantisi Anlık sorun yaşamansı durumunda 30 günlük Youtube premium ve Youtube music tanımlı sadece size ait yeni hesap verilecektir. Yenileme aile Hesabına katılım şartları kapsamında gerçekleşecektir. **Ayrılma durumunda 12 ay boyunca yeni aile hesabına katılınamaz.

Teslim etmiş olduğum hesaplarda kapanmaya bağlı iptal durumunda kullanıma kalan gün üzerinden iade gerçekleşecektir.

Kullanım şartlarına uyulmaması durumunda hesap iptal edilecektir. Kullanıcı sayısına uymanızı ve şifre değişikliği yapmamanızı rica ederim

Youtube Premium ve Youtube Music bundle Google Hesabınıza Tanımlanır 5 TL yerine 3 TL 25 gün kullanım Kampanya *İlk 24 saat kapanma durumunda ücret iadesi Geri kalan sürelerde kapanma olması durumunda Youtube premium ve Youtube music tanımlı sadece size ait yeni hesap verilecektir. *Aile Hesabı koşulları geçerlidir. 12 Ay boyunca uzatma gerçekleştirilemez. Uzatma talebinde kredi kartı tanımlaması ile talimatlarım doğrultusunda özel indirim hesabınıza uygulanır.

 

 

 

Spotify

 

Spotify premium 1 Ay 4 TL. Sizin Hesabınıza Tanımlanır*Premium iptali yaşanması durumunda ilk 24 saatte ücret iadesi, bir aylık süre içerisinde permium iptali durumunda sizin tercihinize bağlı olarak hediye hesap ya da %50 para iadesi.

Spotify premium Aylık 3 TL. Sıfır hesap. *2020 yenileme aylık 7 TLDüzenli benim otomatik olarak yenilemem durumunda bu fiyat geçerlidir. Şartlara bağlı olarak hesap devri gerçekleştirilebilir.

Spotify öğrenci premium tanımlı hesap (10 TL, hesap sizde kalır)

Spotify öğrenci premium ilk 1 Ay ücretsiz (12 TL, hesap sizde kalır)

Spotify Premium Aile Hesap 3 TL (30 Gün kullanım) Hesap Sizde Kalır. 6 Kullanıcı ortak adreste bulunmak şartı ile kullanabilir.

Spotify DE, Spotify US, Spotify AT, Spotify SK tanımlamaları yapılır.

Storytel---

 

Storytel Premium Hesap 3 TL (30 Gün kullanım)

 

Referanslarım için iletişime geçebilirsiniz.

 ►►►ÖNEMLİ UYARI◄◄◄

►►► Satıcı ile "Mesaj Gönder" butonunu kullanarak irtibat kurunuz ve güvenli alışveriş için "Satın Al" butonunu kullanarak alışveriş yapınız. Site dışında telefon üzeri vb. araçlarla yapılan alışverişlerde tüm sorumluluk satıcı ve alıcıya aittir.  Mağdur olmamak için site içi aracı satış sistemimizi kullanın.◄◄◄

 

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com