Twitter Hesap Satışı

Twitter Hesap Satışı

Twitter Hesap Satışı

Twitter hesap satışı uygulaması ile twitter sosyal medya hesabı üzerinde organik takipçili hesaplar satın alabilirsiniz. Böylece yapacağınız paylaşımlar için uygun bir profil oluşturmak yerine hali hazırda var olan uygun profil üzerinden paylaşımlarınızı yapabilirsiniz. Twitter hesap satışı ile aynı zamanda almış olduğunuz hesaplar üzerinden yaptığınız paylaşımlara anında beğeni ve yorum alabilirsiniz. Böylece yapacağınız paylaşımlar ile kısa süre içerisinde kendi kitlenizi hızla artırabilirsiniz.

 

Twitter hesap satışı uygulaması ile daha önceden kurulmuş size uygun bir profildeki herhangi bir hesabı rahatlıkla yönetmeye başlayabilirsiniz. Örneğin dilerseniz reklam geliri olan bir sayfa satın alarak bu gelirleri kendi yapmış olduğunuz paylaşımlar ile daha da artırabilirsiniz. Kullanacağınız sayfayı gelen reklamlar ile ticari bir sayfa haline dönüştürebilirsiniz. Bununla birlikte organitk takipçi sayılarının bulunduğu sayfalar satın alabilir ya da eski tarihli bir twitter sayfası satın alabilirsiniz.

 

Twitter Hesap Satışı Uygulamasının Sunmuş Olduğu Seçenekler Nelerdir?

Twitter hesap satışı uygulamasının sunmuş olduğu seçenekler öncelikle ikiye ayrılmaktadırlar. Bunlardan ilki bot takipçi sayısının olduğu sayfalardır diğer ise organik takipçilerin olduğu sayfalardır. Her ikisinin de kendisine göre avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. Twitter hesap satışı ile satın alınacak olan hesap bot takipçi sayısına sahip bir sayfa ise burada bulunan takipçiler organik takipçiler değil demektir. Aslında burada bulunan takipçiler yazılım vasıtası ile oluşturulmuş sahte hesaplardır. Ancak sahte hesapları oldukça profesyonel olarak oluşturdukları için bu takipçi sayısı ile organik takipçi sayısı oluşturmak oldukça kolay olmaktadır. Bot takipçi sayısına sahip olanlar aynı zamanda da yaptıkları paylaşımlar için otomatik olrak anında beğeni ve izlenme alabilirler. Böylece yaptıkları paylaşımlar kısa süre içerisinde ses getirebilir.

 

Twitter hesap satışı uygulamasını kullanarak satın alınan hesaplar organik takipçileri olan hesaplarsa burada yer alan takipçiler gerçek anlamda var olan takipçiler demektir. Ancak bu hesaplar genellikle bir konu başlığı üzerinden açılmış hesaplardır. Örneğin genel kültür sayfaları, memurluk sınavları ve mülakatları duyuru sayfaları vb. gibi birçok sayfanın kendisine ait organik takipçisi bulunmaktadır. Bu sayfalar satın alınarak paylaşımlar yapıldığında gelen beğeni ve yorum sayısı oldukça yavaş ilerler ancak nihayetinde gerçek hedef kitlesine ulaşır. Bununla birlikte bu sayfalardaki yönetim başarılı yapılmadığı takdirde organik takipçi kaybı yaşanabilir.

Twitter Hesap Satışı Uygulamaları Nasıl Kullanılmaktadır?

Öncelikle nasıl bir hesap satın almak istediğinizi belirlemelisiniz. Sonrasında ise size uygun kriterlerde olan satışları kendinize ait klasörünüze ayırmalısınız. Ardında da bunlar arasındaki fiyat farklılıklarını, avantaj ve dezavantajlarını bir kenara not ederek içinden sizin için en uygun hesabı satın almalısınız. Ancak satış için dolandırılmak itemiyorsanız bu işlemi twitter hesap satışı yapan sayfalar üzerinden yapmanız daha mantıklı olacaktır. Aksi takdirde bireysel olarak görüştüğünüz kişiler sizi dolandırarak size spam bir hesap satabilirler. Üstelik bu kişilere daha sonra ulaşmanız ve paranızı da geri almanız oldukça zor olacaktır.

 

Twitter hesap satışı alabilmek için aynı zamanda da kendiniz için yapmak istediğiniz işlem konusunda net olmalısınız. Örneğin zaten var olan konulu ve organik takipçili bir sayfa satın alarak reklam almak mı istiyorsunuz yoksa kendi reklamınızı yapacak bir sayfa mı satın almak istiyorsunuz. Aynı şekilde organik takipçi ile mi çalışmak istiyorsunuz yoksa bot takipçi ile hızlı bir şekilde kendi takipçilerinizi kendiniz mi bulma istiyorsunuz. Bunların her birisi tanımlandıktan sonra satın alacağınız hesap sizi kısa süre içerisinde sonuca ulaştıracak ve sosyal medya üzerinden fenomen olmanızı ya da gelir elde etmenizi sağlayacaktır.