Facebook Hesap Satışı

Facebook Hesap Satışı

Facebook Hesap Satışı

Facebook hesabı üzerinden reklam almak isteyen ya da sunmuş istediği hizmeti sosyal medya panelleri üzerinden sunmak isteyen kişiler artık en baştan yolu çıkmak zorunda değillerdir. Sosyal medya ve facebook profillerinde aktif olmak ve ciddi bir gelir elde etmek isteyenler zaten öncesinde kurulmuş, takipçi sayısı yüksek hesapları satın alabilirler. Böylece facebook hesap satışı ile sosyal medya panellerinin kuruluşu için vakit harcamadan hazır profiller üzerinden kendi işinizi rahatlıkla yürütebilirsiniz.

 

Facebook hesap satışı ile sayfanın sahibi olacak olan kişiler belli başlı avantajlar edinirler. Bu avantajlar sayesinde ise kurmak istedikleri hedef kitleye hem hazır bir şekilde ulaşmış olurlar hem de bu profili yaptıkları paylaşımlar ile çok daha kısa bir süre içerisinde geliştirebilirler. Böylece facebook hesap satışı ile aldıkları hesaplar sayesinde sosyal medya yönetimine fazla zaman ayırmadan bu hesaplar üzerinden ciddi gelirler elde edebilirler.

 

Facebook Hesap Satışı İşleminin Kullanıcıya Avantajları Nelerdir?

Facebook hesap satışı işleminin en büyük avantajı n başından başlamamaktır. Ayrıca buna ek olarak hesap satış işlemi ile kullanıcılar istedikleri tarzda bir hesap oluşturmak yerine hazır tasarlanmış siteyi satın alabilirler. Siteyi satın alırken aynı zamanda da istedikleri takipçi sayısını da beraberinde satın alabilirler. Bunlar kimi zaman bin küsür civarlarında organik takipçi olabilir kimi zaman ise 8K, 10K gibi yüksek takipçi sayıları olabilirler. Hesaplardaki takipçi sayısı ne kadar fazla ise satın alınacak olan facebook hesabı da o kadar yararlı ve faydalı olmaktadır. Üstelik bu uygulamayı kullanarak facebook hesap satışı hizmetinden faydalananlar aynı zamanda da istedikleri profilde takipçilerini de kendileri seçebilmektedirler. Örneğin bayan takipçi sayısının daha fazla olmasını isteyenler, bayan takipçi sayısının daha fazla olduğu hazır bir hesabı satın alabilirler. Aynı şekilde yabancı ya da erkek takipçi sayısının daha fazla olmasını isteyenlerde yine bu profile uygun olarak oluşturulmuş hazır bir hesap satın alabilirler.

 

Facebook hesap satışı uygulamasını kullananlar aynı zamanda da istedikleri takdirde kurumsal hesaplarda satın alabilirler. Hem kişisel bir hesap satın almak isteyenler hem de kurumsal bir hesap satın almak isteyenler sisteme girerek istedikleri profillere uygun hesapların sahibi olabilirler.

 

Facebook Hesap Satışı İşlemi ile Neler Yapılabilir?

Facebook hesap satışı işlemi ile istenildiği takdirde hazır beğeni ve yorum satın alabilme seçeneği kullanılabilir. Facebook hesap satışı programında yer alan gerçekçi hesaplar ile kişiler kendi yaptıkları paylaşımlar için anında yorum ve beğeni oluşturabilirler.

 

Facebook hesap satışı uygulamasından faydalananlar en çok reklam sayfası için satın alma işlemi gerçekleştirmektedirler. Böylece kısa süre içerisinde reklamını yapmak istedikleri ürünler için facebook yasağına takılmadan reklam yapabilir ve ürün satışı gerçekleştirebilirler. Bununla birlikte faceook hesap satışı uygulamasından faydalananlar fiyatların oldukça makul olmasından dolayı kapatılan herhangi bir hesabını yeniden satın alarak başka bir reklam sayfası oluşturabilirler. Böylece  kapatılan her reklam sayfası için aktif bir alternatifleri ellerinin altında olmuş olur.

 

Sonuç olarak facebook hesap satışı uygulaması kullananlar hem istedikleri sayıdaki takipçi elde edebilirler hem de takipçi profilini hazır bir şekilde satın alabilirler. Buna ek olarak özellikle reklam sayfaları için kapatılan her bir sayfayı yeniden satın alarak aktif hale getirebilirler. Ayrıca yaptıkları paylaşımlar için yüksek miktarda anında geri dönüş alabilirler, yorum ve beğeni sahibi olabilirler. Bununla birlikte satın aldıkları hesapları geliştirerek fenomen sayfalara dönüştürebilirler ve satın aldıkları facebook sayfaları üzerinden ciddi gelirler elde edebilirler.