10.8k Mizah Hesabı Açıklamayı Oku

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
303.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 109915
Hesap Adı Soyadı turklerdiyorki
Hesap URL Adresi https://www.instagram.com/turklerdiyorki/
Takipçi Sayısı 10800
Takip Edilen Kişi Sayısı 1
Gönderi Sayısı 290
Doğrulanmış Profil Hayır

İlan Açıklaması

HESABIN PROBLEMİ VAR MI? İLK AÇILAN GMAİL İLE Mİ VERECEKSİNİZ?
En ufak bir politika hatası olmayan temiz hesaptır. Hesap ilk kurulan gmail adresi ile beraber verilecektir. Aynı zamanda hesabın twitter hesabı da yanında hediye olarak verilecektir. Twitter hesabının size en büyük katkısı şu olacaktır, twitter hesabından takip edilen kişiler ince eleyip sık dokunarak takip edilmiş en kaliteli mizah hesaplarıdır. Bu hesaplar sayesinde instagram içeriklerini oluşturmak sizler için daha kolay hale gelecektir. İnstagram işlerine yeni girecekler için altın değerinde bir hesap.

HESABIN TAKİPÇİLERİ DÜŞER Mİ?
Arkadaşlar vakti zamanında hesabın daha fazla takipçisi vardı fakat 5 aydır kullanmayınca insanlarda takipten çıktı. Şu anki takipçilerin çoğu hesabını kullanmayan kitle dolayısıyla takipçisi düşmez. Zaten linki bıraktım linkten de kontrol sağlayabilirsiniz. Bu konuda da hesap altın niteliğinde neden diye soracak olursanız 10k bot takipçi 60-100 lira arası fakat 10k takipçi aldığınızda sizlere hiçbir şekilde takipçi kalmıyor 1 2 güne hepsi takipten çıkıyor. Bu hesaptaki takipçiler ise kalıcı zaten bundan mütevvellit fiyat budur.

HESAPTA TAKİPÇİ/BEĞENİ BOTU KULLANILDI MI?
Hesapta takipçi botu kullanılmadı takipçiler organiktir ama beğeni botu kullanıldı. 2 ay boyunca kullandım 200 lira sadece oraya masraf yaptım. Bundan ötürü yine hesap altın niteliğinde. Özellikle bu tarz bir hesap alıp yürümek istiyorsanız beğenileri yüksek olarak satın almış olacaksınız.

HESABI NEDEN SATIYORUM ?
Üniversite öğrencisiyim KPSS sınavlarına hazırlanmam gerektiğinden ve bu işlere fazla zaman ayıramadığımdan satmaya karar verdim. Boş boş duracağına birinin işine yarayacak hale getirmek daha doğru bir karar diye düşündüm.

Sonuç olarak kaliteli güvenilir bir hesap arıyorsanız doğru adrestesiniz ama 150k takipçi 100 lira gibi dolandırıcı arıyorsanız yanlış adrestesiniz. Şunu da unutmamak gerekir ki.. "Ucuz etin yahnisi yenmez."

Tel: 05380436505

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com