4k Aboneli Para Kazanması Açık Mobil Oyun Kanalı Pinliadsenseli

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
3849.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 111389
Kanal Adı Kaba Sakal
Kanal URL Adresi https://www.youtube.com/channel/UCwDBYAf1saqaadX4QIQdHAw
Video Sayısı 211
Abone Sayısı 4035
Telefon Onayı Telefon Onaylı
Aylık Getirisi Var
Telif Hakkı İhlali Yok
Doğrulanmış Kanal Hayır

İlan Açıklaması

-Arkadaşlar Türkçe Organik 4.000 Aboneli Para Kazanması Açık 2 senedir yeni aktif olmadı 2 senedir kesintisiz açıktır.Yanında ödeme alınmış Türkiye Pinli adsense hesabı ile aynı mail üzerinden verilecektir.

-Kanal Mobil oyun kanalıdır.Kolaylıkla telefon çekip oyun yükleyebileceğiniz bir kanaldır.Şuanda popüler olan pubg ve onun benzeri ve farklı mobil oyunlarda vardır.

-Kanal Video görüntüleri video resimleri kanal görüntüsü Kozmik Karınca benzeri bir kanaldır.Profesyonelce hazırlanmıştır o şekilde bir kanaldır.

-Kanalı alıp mobil oyun kanalı olarak devam edebilirsiniz rahatlıkla isteyen arkadaşlar başka özgün projelerdede kullanabilir.

Fiyat:3.499 tl gayet uygundur pazarlık payı yok gibidir.Para kazanması yeni açılan 3 aşamalı yada manuel onaylı kanallardan değildir 2 buçuk senedir para kazanması kesintisiz aktif.Yanında piyasa değeri 400-500 tl olan kesinlikle
sadece özgün ve tek bu kanal çalışılmış aynı mail üzerinden Türkiye Pinli adsense hesabı verilecektir daha öncede ödeme alınmıştır.Abonesi izlenim bot değil tamamen organiktir.Videolar emek verilmiştir sıradan bir kanal değildir
dediğim gibi kozmik karınca benzeri profesyonelce hazırlanmış bir kanaldır.

-Alışveriş Eskişehir elden verebilirim.Yanısıra uzun süredir bu işi yaptığım için size kanal satış ticaretlerimi gösterebilirim.Uzun süredir bu işi yapıyorum.Dolandırıcılar uzak dursun


Kanal detayları resimleri

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com