İnstagram 5 Bin Takipçi Sadece15 Tl

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
17.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 107577
Hesap Adı Soyadı ONLİNE SİPARİŞ İÇİN HESAP URLSİNE TIKLAYINIZ
Hesap URL Adresi https://api.whatsapp.com/send?phone=905466601700
Takipçi Sayısı 5000
Takip Edilen Kişi Sayısı 0
Gönderi Sayısı 0
Doğrulanmış Profil Hayır

İlan Açıklaması

Hakkımızda

2010 Yılından bu yana yaklaşık 8 senedir sosyal medya üzerine çözüm üretmekteyiz. KORKMAZ MEDİA olarak yolumuza devam etmeye başladığımız bu yolda Instagram, Twitter, Google, Youtube ve Facebook gibi dev Sosyal platformlar üzerindeki şahıs ve firmalara çözüm ortaklığı sunmaktayız. Siz de mükemmel kaliteli ve hızlı çözüm merkezi KORKMAZMEDİA’ya hoş geldiniz.
KORKMAZ MEDİA sizlere dünyanın en büyük dijital platformlarında rehberlik ediyor. Sosyal medya üzerindeki çeşitli çalışmalar ile hedef kitlenize ulaşmanızı sağlıyoruz.
Kişisel bilinirlik, marka bilinirliği daha popüler hale gelme ve insan bilincinde yer edinmek için sosyal medyanın gücü tartışılamaz derecede büyük. Tam da bu noktada sizlere benzersiz çözümler sunacak bir sosyal medya ajansına ihtiyacınız var ise işte o ajans burada sizleri bekliyor olabilir.

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com