İnstagram Panelinden Para Kazanmak İsteyenler İçeri (y)

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
550.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 100839
Hesap Adı Soyadı Alaattin Akduman
Hesap URL Adresi https://www.instagram.com/instagram/
Takipçi Sayısı 222222222
Takip Edilen Kişi Sayısı 198
Gönderi Sayısı 4349
Doğrulanmış Profil Hayır

İlan Açıklaması

DETAYLI BİR ŞEKİLDE OKUYUN LÜTFEN !
İLK SATIN ALAN 3 KİŞİYE 3 YILLIK HOSTİNG VE DOMAİN BİZDEN

piyasada\r\n çalışan ve takipçi gönderebilen nadir lerdendir. Sisteme giriş yapan \r\nkullanıcıları şifre değiştirmedikleri sürece patlatmaması için gerekli \r\ndüzenlemeler yapılmıştır. Hız olarak oldukça hızlıdır. 3dk'da 10k ya \r\nkadar takipçi ve beğeni gönderebilmektedir. Sistemde sürekli \r\ngüncelleştirmeler yapmaktayız. Bu güncelleştirmeler ile gün geçtikte \r\ndaha gelişmiş bir haline gelmektedir. sel yaşanan sorunlar ile ilgili \r\ndestek sağlamaktayız.

i piyasada iş yapan sitelerin çoğu kullanmaktadır. Siz de bu e sahip olarak para kazanabilirsiniz.

WhatsApp İletişim : 0533 033 0311

Mevcut Sistem Sürümü : V3

Fiyatı : 500 TL

Yanında hediye edilecek user : 10 Bin User (Reklamınızı yapın para kazanmanın keyfini çıkarın)

Örnek Site ; https://insta.web.tr/

Kullanıcı Tarafı İçin Genel Standart Özellikleri
*\r\n Siteye giren kullanıcılar kendi instagram anasayfalarını görmektedir. \r\nBu gönderileri inceleyebilmekte ve yorum yada beğeni gönderebilmektedir.
* Kullanıcı tarafında aynı zamanda Direct Mesaj gönderme ve Resim yükleme modülleri de mevcuttur.
* Kullanıcılar sitem üzerinden instagramın mobil uygulamasında yer alan tüm özellikleri de yapabilmekteler.
*\r\n Siteye giren kullanıcılar sizin belirlediğiniz ve her gün yenilenen \r\nmiktarda takipçi kredisi, beğeni kredisi ve yorum kredisi kazanmaktadır \r\nve bunları yine kullanıcı panelleri üzerinden kullanabilmektedir. \r\nKullanıcıların kazandığı kredileri yönetim panelinden siz \r\nayarlayabilmektesiniz. Her gün yenilenen krediye ek olarak ilk girişte \r\nfarklı bir kredi de tanımlayabilmektesiniz. Örneğin: İlk kayıt sırasında\r\n 200 takipçi kredisi, her gün yenilenen 50 takipçi kredisi gibi. Yine \r\nsistem üzerinden bu kredilerin ne kadar sürede bir yenileneceğini de siz\r\n belirlemektesiniz. İsten günde 1 kere yenilersiniz, isterseniz de 2 \r\nsaat de 1.
* Kullanıcılar sisteme girdiklerinde takipçi, beğeni ve \r\nyorum havuzuna dahil olmaktalar. Dilerseniz bu havuzdan çıkartarak \r\nkullanıcıları premium üye olarak da tanımlayabilirsiniz.
* Sistem \r\nüzerinde kullanıcılar kendilerinin takip edip, onları takip etmeyenleri \r\ntakipten çıkartma yada takip etmediklerini takip edebilme sistemlerine \r\nde sahip olmaktadırlar.

Yönetim Tarafı Özellikleri
*\r\n Sistem yöneticisi ayarlar bölümünden sitenin tüm özelliklerine kontrol \r\nedebilmektedir. Ayarlar bölümünden iletişim için kullanılacak whatsapp \r\nve skype bilgileri ile sistemsel tüm değişiklikleri bu bölümden \r\nsağlayabilmektesiniz. Ayrıca yine ayarlar bölümünden sisteme her giren \r\nkullanıcının oto takip edeceği kullanıcıları ve sisteme girmesini \r\nistemediğiniz kullanıcıların engelleneceği bölüme de \r\nayarlayabilmektesiniz.
* Cpanelden ekleyeceğiniz tek cron ile tüm cronların yönetimini admin panelinden yapabilme kabiliyetine erişebilmektesiniz.
* Yönetim kısmının işlemler bölümünde pasife düşen kullanıcıları tek buton ile temizleyebilirsiniz.
*\r\n Yine bu işlem bölümünde kullanıcı aktarma paneli sayesinde idass ile \r\nyada s ile kullanıcı yükleyebilmektesiniz. Burada eklenen kullanıcılar \r\nsistem tarafından tek tek kontrol edilerek eğer çalışıyorlarsa sisteme \r\ndahil edilmektedirler.
* Yönetim kısmının üyeler bölümünde tüm \r\nüyeleri, kullanıcı adı, nick , aktif, pasif, şifre veya s şeklinde \r\nfiltreleyebilmektesiniz. Üyelerin detay bölümünde de mevcut kredilerini \r\ngörebilir, beğeni,takipçi yada yorum havuzunda kullanımını kapatabilir \r\nyada admin olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Yine bu detay kısmından \r\nkullanıcıya oto beğeni paketi tanımlayabilirsiniz.
* Yönetim panelindeki sayfa bölümünden sitede yer alan içerikleri ckeditor yardımı ile kodlara bulaşmadan düzenleyebilirsiniz.
*\r\n Sistem içerisinde 1 adet de blog yönetim sistemi bulunmaktadır. Bu blog\r\n yönetim sistemi sayesinde seo için gerekli olan makalelerinizi \r\nekleyebilir dilediğiniz title ve seo urlyi bu kısımdan \r\ntanımlayabilirsiniz.
* Yönetim paneli üzerinden bayi sistemini de \r\nsatın aldıysanız eğer bayiler tanımlayarak bu bayilerinde sizin \r\nsisteminiz üzerinden satış yapmasını sağlayabilirsiniz.
* Sistem \r\nüzerinde multi blok sistemi mevcuttur. Örneğin bir kullanıcının takip \r\nedebilmesi, beğeni gönderebilmesi ve yorum yapabilmesi ayrı ayrı ele \r\nalınmıştır. Yani bir kullanıcı eğer instagram tarafından takip edilmesi \r\nbloklandıysa, sadece takip havuzundan çıkarılır fakat beğeni yada yorum \r\ngönderilmeye devam eder. 3 saat sonunda tekrar kontrol edilir. Eğer \r\ntakip işlemi yapabiliyorsa bu sefer takip havuzuna geri aktarılır.

Bayi Özellikleri
* Tanımladığınız bayilerin özel bir giriş urlsi ve kullanıcı adı şifresi bulunmaktadır.
*\r\n Bu bayilere sisteminizde 50K kullanıcı bulunsa bile sadece 10k sını \r\nkullanabilmelerini sağlayabilirsiniz. Bu kısıtlama sistemini de \r\ndilerseniz. Beğeni için ayrı takipçi için ayrı yorum için ayrı \r\ntanımlayabilirsiniz. Max. kullanıcı sayısının yanı sıra bu kullanıcılar \r\nile yapacağı işlem sayısınıda kısıtlayabilmektesiniz. Örn: Bir bayinize \r\n10K kullanıcı limiti tanımladınız ve günlük 5 işlem limiti verdiniz. Bu \r\nkullanıcı 1 gün içerisinde maximum 5 defa 10k ya kadar dilediği kişiye \r\ntakipçi gönderebilir. Bu işlem limitlerinin attığı takipçi ile alakası \r\nyoktur. 100 Takipçi bile atsa 1 işlemini harcamış olmaktadır.
* \r\nBayilere tanımladığınız oto beğeni satma hakları toplam olarak \r\nverilmektedir yani günlük olarak sıfırlanmamaktadır. Bayiye bu oto \r\nbeğeni de max kaç oto beğeni satabileceğini ve kaç adet satabileceğini \r\ntanımlayabilmektesiniz. O bayi de oto beğeni için tanımladığınız max \r\nkredi kadar oto beğeni paketi satabilmektedir. Örn: Siz bir bayinize oto\r\n beğeni için 5k max. kullanıcı ve 10 adet paket tanımladınız. Bu bayiniz\r\n 5k'ya kadar 10 adet dilediği şekilde oto beğeni paketi satabilir. 1 \r\ntane 2k oto beğeni, 1 tane 5k oto beğeni, 1 tane 500 oto beğeni vs. \r\ngibi.
* Sistem üzerinde cinsiyet ayrımı da bulunmaktadır. Siz bu \r\nbayilerinize dilerseniz bayiliği açarken cinsiyet seçebilme imkanı da \r\nsağlayabilirsiniz. Böylece bayileriniz sadece bayan beğeni paneline bile\r\n sahip olabilirler.
* Bayilik panelini verirken son kullanım tarihi \r\nveriyorsunuz ve bayiler o tarih gelince otomatik olarak sisteme \r\ngirememiş oluyorlar. Bayilerinizin üyeliklerine not ekleme imkanınızda \r\nbulunmaktadır.

* Oto DM atma sistemi. Belirlenen kişileri takip eden kullanıcılara oto dm atma.
* Oto yorum atma sistemi. Belirlenen kişilerin gönderilerine oto yorum atma.
*\r\n Bayilik bölümüne ip bazlı, aktif olunduğunda yeni girişin engellenmesi \r\nsistemi. Bu sistem sayesinde multi bayi kullanımının önüne geçildi.

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com