KALİTELİ WEB SİTELERİ TASARLANIR...

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
1650.00 TL

İlan Bilgileri


İlansat
İlan Numarası 119032

İlan Açıklaması

WEB TASARIM

Kurumsal kimliğinizin ve marka bilinirliliğinizin en kıymetli parçası web tasarımdır. Müşterileriniz yada size ulaşmak isteyen kişilerin sizi daha kolay ve doğru bir şekilde bulmasının en kolay yolu web sitenize giriş yapmalarıdır. Sizin için, trendlerden ve teknolojik gelişmelerden ilham alarak markanızı daha güçlü ve doğru yansıtan web siteleri tasarlayabilirim.

KİMİM ?

Türkiye'de internet'in yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı 1999 yılında başladığım tasarım ve programlama hayatıma 21 yıldır kişisel ve kurumsal projelerde freelance hizmet vererek devam ediyorum. Php, Laravel 6.x, Html, Css, Bootstrap, WordPress, WooCommerce, Opencart ve daha pek çok konuda geliştirmeler ve düzenlemeler yapabiliyorum.

 

ÇALIŞMA TARZIM

Beklentilerinizi sonuna kadar dinleyerek notlar alırım. Beklentileriniz ışığında tasarım şablonunu grafik olarak tasarlayarak size iletirim. Bu noktadan sonra sizden gelecek taleplere göre tasarımı şekillendirerek son haline getiririm ve onayınıza sunarım. Onay vermeniz durumunda tasarımı html, bootstrap ya da css kullanarak kodlamaya başlarım. Onay aşamasından sonra yapılacak değişiklikler ekstra ücretlendirileceği için onay vermeden önce son kararınızı vermeniz beklenmektedir.

SÜREÇ

Onay sürecini müteakip 3-7 gün aralığında sitenizi teslim etmiş oluyorum. Piyasada temaları düzenleyerek 1 gün içinde birbirinin kopyası işler çıkaran sözde tasarımcılardan olmadığım için süre diğerlerine göre daha uzun. Genellikle günün büyük çoğunluğunu bilgisayar karşısında trendleri takip etmekle ve proje geliştirmekle geçirdiğimden sürecin daha kısa zamanda sonuçlanması muhtemeldir.

TEKLİF İÇERİĞİ

Ana sayfa,

Hakkımızda,

Varsa ürün ve hizmet sayfası

Referans sayfası,

İletişim sayfası,

Ve

İhtiyaca göre belirlenen +2 sayfa tasarımı daha.

 

EK BİLGİLER

Sitenizin kolay güncellenebilir ve çeşitli özelliklerle güçlendirilmiş olarak hazırlanmasını istiyorsanız yönetim paneli entegrasyonu da yapmaktayım. Lütfen bu gibi talepleriniz için sipariş vermeden önce fiyat sorunuz. 

Saygılarımla


►►► Satıcı ile "Mesaj Gönder" butonunu kullanarak irtibat kurunuz ve güvenli alışveriş için "Satıl Al" butonunu kullanarak alışveriş yapınız. ◄◄◄

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com