Organik İnstagram Hesapları ( Açıklama Oku Önemli)

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
210.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 120434
Hesap Adı Soyadı mesaj kısmından yazın
Hesap URL Adresi http://mesaj kısmından yazın
Takipçi Sayısı 10000
Takip Edilen Kişi Sayısı 10
Gönderi Sayısı 100
Doğrulanmış Profil Evet
Kurucu Mail Adresi Verilecek Mi ? Evet

İlan Açıklaması

Öncelikle merhaba uzun zamandır instagram hesap alım-satım işiyle uğraşıyoruz. 10K'dan 100K'ya kadar elimizde ister organik ister bot hesaplar mevcuttur. İsterseniz isteğinize göre hesapda oluşturuyoruz. Örneğin  futbol sayfası istiyorsunuz. Takipçileri ona göre ayarlıyoruz. Hesabı olabildiğince kısa sürede oluşturmaya çalışıyoruz. Dilerseniz hazır futbol, film, ürün satmak için olan sayfalarımızı da tercih edebilirsiniz. Hesapları isterseniz İlansat Sitesi aracılığıyla satıyoruz. Komisyon ödemek istemeynler için Havale, Papara, İninal gibi ödeme yöntemlerimiz mevcut. Mesaj kısmından iletişime geçebilirsiniz.

 


►►► Satıcı ile "Mesaj Gönder" butonunu kullanarak irtibat kurunuz ve güvenli alışveriş için "Satın Al" butonunu kullanarak alışveriş yapınız. Site dışında yapılan alışverişlerde tüm sorumluluk satıcı ve alıcıya aittir. ◄◄◄

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com