Profesyonel Sınırsız İnstagram User Üretme - Şikayet Botu

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
440.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 110653
Hesap Adı Soyadı Murat Ardıç
Hesap URL Adresi http://instagram.com/muratardicmuzik/
Takipçi Sayısı 95000
Takip Edilen Kişi Sayısı 3000
Gönderi Sayısı 9
Doğrulanmış Profil Hayır

İlan Açıklaması

Merhaba arkadaşlar. Türkiye'de tek olan Ultra Profesyonel İnstagram User Üretici, Şikayet Botu, Mail Çoğaltıcı, 3ü 1 arada programımızı sizlerin huzurunuzda satışa sunuyoruz.
Bu programı başka bir yerde bulamazsınız. Tüm özellikleri çalışmaktadır. Sorunsuz bir şekilde sınırsız üretim yapmaktadır.
Sürekli destek mevcuttur.
PROGRAM HAKKINDA
İsim dosyası, ( İnternette Sınırsız sayıda ad soyad listeleri bulunmaktadır.)
Şifre (Bütün şifreleri aynı yapabilirsiniz.)
Eposta (Programın içerisinde Mail Çoğaltıcı Özelliği Vardır, dilediginiz kadar çogaltabilirsiniz.)
Proxy (İsteğe göre kullanabilirsiniz. Önerimiz kullanmanız, Proxy iv6 kullanmanıza gerek yok onların fiyatı 10 adeti 10tl civarlarında. Bunun yerine bu programa özel proxy v4 kullanabilirsiniz. İnternette hergün Binlerce yayınlanmaktadır.)
Programın içerisinde her açılan user istedigin kullanıcı adını takip ettirebilirsiniz. ve İstediginiz kullanıcıyı şikayet edebilirsiniz.
User Agent Özelliğide Mevcuttur. Yani, Her açılan user farklı tarayıcılardan açılmış olarak görülmektedir. Yani birini moziiladan birini linuxtan birini İos tan vs vb olarak algılamaktadır.
Bu program ile sağlam sınırsız user oluşturabilirsiniz. 

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com