Satılık Smm Panel ( Servisler İçinde !! )

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
1375.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 113723
Reklam Yerinin Adı Avis Medya
Reklam Yeri URL Adresi https://avismedya.com/
Reklam Süresi 1 Yıl
Toplam Kitle 1

İlan Açıklaması

Öncelikle merhabalar,

Sitemiz 01.02.2018 tarihinde kurulmuş olup sadece instagram servisleri üzerinden satış yapmış olup 06.07.2019 tarihinde panel haline dönüştürülmüştür. Hali hazırda Paywant ödeme yöntemi kurulmuştur. Paywant ve domaini sizin adınıza devredilecektir. 3 yıldır bu sektörün içindeyim ancak şuan sınavlar nedeniyle ilgilenemiyorum. İçerisinde her türlü sosyal mecranın servisi bulunmaktadır, api vs en ucuz ve hızlı panellerden çekilmiştir. Alıcısını bu işlerle uğraştırmaz. Canlı destek kuruludur o da size devredilecektir.. 

Fiyatta pazarlık olmayıp taksitli satışı vardır.. ( banka komisyonu hariç.) 

Bursa- İstanbul - Kocaeli tarafından oturup anlaşıp devri yapılır.

Döviz ile ödeme kabul edilir..

NOT: Geliri var mı yok mu diye sormayın, ilk açıldığı günden buyana yaklaşık olarak 2500-3000 TL civarı gelir elde edilmiştir. Üyelerin gizliliği gereğince üyelikleri silinip öyle teslim edilecektir, taraflarına üyeliklerinin silindiğine dair mail gönderilecektir. İstedikleri takdirde yeniden üyelik oluşturabilirler..

Sadece whatsapp üzerinden iletişime geçiniz.. 0535 485 73 92

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com