TAKİPÇİ SATIN AL – BEĞENİ AL

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
35.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 119393
Hizmet Çeşidi Takipçi
Teslim Süresi 2 Saat

İlan Açıklaması

   TAKİPÇİ SATIN AL – BEĞENİ SATIN AL – YOUTUBE İNSTAGRAM HİZMETİ
Günümüzün en popüler kavramlarıdır fenomen olmak, takipçi ve beğeni kazanmak. Sosyal medyanın yaygınlığının artması da söz konusu kavramları yaygınlaştırmış bu nedenle de insanlarla ilgili değerlendirmeler dahi bu kavramlar üzerinden yapılır olmuştur. Özellikle takipçi ve beğeni kavramları önemli bir boyut kazanmıştır. Bu nedenle de çeşitli firmalar gündeme gelmiş ve bu konuda hizmet vermeye başlamıştır. Facebook beğenileri ve instagram hizmetleri veren firmalar sosyal medya üzerinden otomatik beğeni gibi hizmetler verilmektedir. Söz konusu firmalar genellikle hizmetlerini verirken kişilerin üyeliklerinin yapılabilmesi için onay kodu göndermekte ve sms onayı gerçekleştirmektedir.  Diğer bir deyişle kişilerin sosyal medya üzerinden popülerlik kazanmasını sağlayan firmalar; 
Takipçi
Beğeni
Otomatik beğeni ve benzeri hizmetler sunmaktadır. Böylelikle de kişilerin fenomen olmalarına aracılık etmektedir.
Sosyal medya hizmeti veren firmalar verecekleri hizmeti sms onayı göndermektedir. Bu onay ise gerekli güvenlik işlemlerini gerçekleştirmek için onay kodu göndermektedir. Böylelikle de bir nevi kontrol ve güvenlik işlemi uygulanmaktadır. İnstagram hizmeti sunan firmalar müşterilerine takipçi ve beğeni hizmetleri başta olmak üzere otomatik beğeni hizmetleri de sunmaktadır. Özellikle fenomen olmak isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Sosyal medya hizmeti veren firmalar sadece instagram hizmeti değil aynı zamanda facebook beğeni hizmetleri gibi hizmetler de vermektedirler. 
Kişisel çevrenin, iletişimin ve daha nice değerlerin sosyal medyalar, takipçiler ve beğeniler üzerinden değerlendirildiği günümüzde; insanlar çeşitli nedenlere bağlı olarak bu hizmetleri almak ve gerçekte kendi çevreleri olmasa da beğeni ve takipçi hizmeti veren firmalardan destek almak isteyebilmektedir. 


►►► Satıcı ile "Mesaj Gönder" butonunu kullanarak irtibat kurunuz ve güvenli alışveriş için "Satın Al" butonunu kullanarak alışveriş yapınız. ◄◄◄

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com