Türk Aboneli Projelik Boş Kanal Satışı (her Bütçeye Uygun)

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
825.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 105552
Kanal Adı Her Bütçeye Uygun Kanallar
Kanal URL Adresi https://www.youtube.com/channel/UCySSPyIb544S0msZOySrI6g
Video Sayısı 0
Abone Sayısı 50000
Telefon Onayı Telefon Onaysız
Aylık Getirisi Yok
Telif Hakkı İhlali Yok
Doğrulanmış Kanal Hayır

İlan Açıklaması

Bu İlandaki Fiyat Örnek Fiyattır. Elimizde Her Bütçeye Uygun Kullanıma Hazır Youtube Kanalları Mevcuttur. Stok Tükenmeden İletişime Geçiniz.
,
* Genellikle Satışlarımızı Prodüksiyon Şirketlerine Yapıyoruz. Projelerini Gerçekleştirirken Yüksek Kanallarla Başlıyorlar....

- Dilerseniz Çocuk Kanalı, Hiphop Kanalı, Dini Kanal, Genel Müzik Kanalı, Animasyon Kanalı, Belgesel Kanalı, Kişisel Blog Kanalları gibi dilediğiniz alanda kanalları kullanabilirsiniz.


* İsimleri, Kullanıcı Adları, Para Kazanmaları, Telefon Doğrulamaları.. Hiçbirşeyi yapılmamış tamamen sıfırdan başlamalık projelik kanallardır. Elimizdekileri Müzik şirketlerine vs sattık ufak kalanları ise şimdi burdan size sunuyoruz. 

* Kanallarımızdaki aboneler bot değildir. Zamanında abone kazanma sistemimizden giriş yapmış üyeler bulunmaktadır. Videolarınıza İzlenme, Yorum, Beğeni gibi katkılar sağlamaktadır.

* 2015-2016-2017 Kanalları Mevcut En az 1 Yıl eski kanallardır, yani kanal eski olduğu için daha avantajlı olacaktır. Videolarınız Daha Kolay Başa Çıkacaktır. Youtube kullanıcıları kanalın yeni olmadığını görünce abone olmaları daha kolay olacaktır.

Abone Fiyatları Hakkında Bilgi Almak için:
İletişim: 0541 367 5782 **

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com