Yeni Sayfa Açacak Veya Mevcut Sayfasini Büyütmeyi Düşünenler!!

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
77.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 110282
Hesap Adı Soyadı Takipçi
Hesap URL Adresi https://www.instagram.com/
Takipçi Sayısı 1
Takip Edilen Kişi Sayısı 1
Gönderi Sayısı 1
Doğrulanmış Profil Hayır

İlan Açıklaması

yeni sayfa açacak veya mevcut sayfasini büyütmeyi düşünenler bot kasarak kendinizi kandirmayin organik takipçi önce dene sonra al
İnstagram günümüzde artık vazgeçilmez bir uygulama haline geldi. Yeni açtığınız bir sayfayı tamamen kullanıcıların kendi rızalarıyla takip ettiği , beğendiği bir sistem varken bot aktif olmayan takipçilere para dökmeyin. Siz paylaşımlarınızı yapın günde 1.000 takipçiye istek gönderelim.Üstelik bunu spam yemeyeceğiniz şekilde gün içerisinde belirli sayılarla yapalım. Hepsi aktif ve %100 organik olup , hikaye görüntüleme , video , foto beğeni yorum gibi koşulların kendi rızalarıyla yapıp sayfanızı kısa süre içerisinde büyütüp çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Siz çayınızı kahvenizi içerken oturduğunuz yerden sayfanız büyüsün. Veee önce dene sonra al yapıyoruz. Fiyatı şuanda piyasada bulunan tüm uygulamalardan çok daha ucuz. Fiyat için Site harici iletişim için : 0553 574 6202 ulaşabilirsiniz.

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com