Youtube Adsense

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
55.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 100216
Onay Türü Youtube Onaylı
Onaylanma Tarihi 2017-01-02
PİN (Adres) Onaylımı Evet
Ödeme Aldımı Hayır
Politika İhlali Hayır
Hesap Türü Kurumsal

İlan Açıklaması

Telefon onayı yapılmış hali hazırda kullanılabilir AdSense hesabını YouTube video ekleyerek para kazanmak için satın alabilirsiniz. YouTube AdSense hesapları son zamanlarda oldukça popüler olmaya başladı. Bunun sebebi video oldukça geniş içerik sunduğundan aranma hacmide yüksek ve piyasa tekel olarak YouTube üzerinden işlediğinden webmaster camiası da YouTube hızlı video ekleme botları ile işi çözümlemeye çalışıyor bu sayede bu tür botların varlığıyla bizlerinde çok sayıda AdSense YouTube hesabına ihtiyacı oluyor. YouTube AdSense hesapları ile videolar üzerinden para kazanabilirsiniz. Hemen şimdi siz de düşünürseniz iletişime geçebilir veya hesap satın alabilirsiniz.

AdSense hesaplarından son zamanların popüler reklamcılık dalı olan YouTube hesapları da AdSense ile alakalı arama terimlerinin çoğunluğunu oluşturmakta. Siz de AdSense hesabı alıp video ekleyerek para kazanabilirsiniz. Güvenilir ticaret imkanlarından yararlanarak hizmetlerimizi kullanabilirsiniz. Garantili YouTube hesabı satın almak için "Satın Al" linkine tıklayınız.

Adsense Hesabı alımı için mail ve Telefon Bilgileri
Mail: satilikadsenshesabi@gmail.com

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com