29.5 Bin Abone Oyun Kanalı (P.K - Katıl Açık)

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
5280.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 136253
Kanal Adı -
Kanal URL Adresi http://-
Video Sayısı 30
Abone Sayısı 29500
Telefon Onayı Telefon Onaylı
Aylık Getirisi Var
Telif Hakkı İhlali Var
Doğrulanmış Kanal Evet

İlan Açıklaması

Kanal tamamen organik 29.500 abonedir. Tamamen her şeyi ile devredilecektir.  Kanal full+full aktiftir. Video atıldığında +10.000 kişiye bildirim gönderiliyor, son videolarında 10-30bin gösterim var. (Son videoları 5-6 ay önce) (Kitlesi Minecraft benzeri oyunlarda ağırlıklı)

 

Kanalda eksi olarak gösterilebilecek tek şey topluluk kuralı uyarısı bulunmaktadır. Bu uyarı 2 yıl önce alınmıştır ve kanala hiçbir etkisi yoktur. Dilerseniz araştırabilirsiniz. Eğer ki bir daha bu uyarının aynısından alırsanız 1 hafta video atmanız engelleniyor sadece. Bu bir ihtar değildir, uyarıdır.

Topluluk kural ihlali 0/0

Telif ihlali 0/0

 

Katıl Butonu istendiği zaman açılabilir durumdadır.

 

Tamamen tertemiz kanaldır.

Kanal satın alınırken kanalda olan videoların silinmesi talep edilecektir.

FİYAT KISA SÜRELİĞİNE 4.500TL

 ►►► Satıcı ile "Mesaj Gönder" butonunu kullanarak irtibat kurunuz ve güvenli alışveriş için "Satın Al" butonunu kullanarak alışveriş yapınız. Site dışında yapılan alışverişlerde tüm sorumluluk satıcı ve alıcıya aittir.İlansatin asagidaki numara disinda kesinlikle farkli bir ıletisim veya whatsapp numarası yok bunu unutmayın!!!!!!!!!! 0850 3071692◄◄◄

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com