CİDDİ Kanal Alıcısıyım Açıklamayı okuyunuz

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
999999.99 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 142961
Kanal Adı Açıklamayı okuyunuz
Kanal URL Adresi http://Wsapa gönderin
Video Sayısı Farketmez
Abone Sayısı En az 10 bin olsun
Telefon Onayı Telefon Onaylı
Aylık Getirisi Yok
Telif Hakkı İhlali Yok
Doğrulanmış Kanal Hayır

İlan Açıklaması

Ciddi youtube kanalı alıcısıyım kanalınızı almak isterim ama yeterli bilgiye sahip olmalıyım sadece hak ettiği değeri vereceğim saçma rakamlar verecekseniz boş yere kendinizi yormayın gidin vergi dairesinde ayda 2 bin tl ödeyin kanaldan para kazanmak için. Ciddi ve yardımlı iletişim ile birbirimize destek olarak kanal alımını halletmek isteyenler gelsin.

1. Almak istediğim kanalın hangi ülkenin insanına yönelik olduğunu bilmeliyim o yüzden wsapa kanalın abonelerinin hangi ülkeden olduğunun resmini atın.Örnek:(5 bin alman 3 bin türk 2 bin isveçli gibi vs o resmi atabilen atsın.

2. Kanalın son 1 yılda kastığı abone sayısını bilmek isterim.

3. Kanalda video varsa paylaşılan videonun görüntülenmesinde hangi ülkelerde izlendiğini bilmek isterim.

(Bunları neden istiyorum alacağım kanala göre içerik çıkarmak istiyorum yabancıysa yabancı Türkse Türk)

4. Kanala bot basıldıysa kaç k basıldığını öğrenmek isterim.

5. Para kazanma özelliği kapalı bir kanal iseniz adsense onayı ve 4 bin saat eziyetinin ne kadar büyük olduğunu satmak istediğiniz kanalın fiyatı da buna göre değişeceğini bilin. Para kazanma özelliğini ben kendim emek vererek açsam bile kanaldan geçinebilecek kadar para kazanmam için en az 5 bin tl seviyesini görmem lazım neden ? Çünkü yaklaşık 2 bin tl vergiye gideceği için geri kalan 3 bin tl ile nefes alabilirsin. O nefesi almak için de kaç yıl emek verileceği düzenli video atılması gerektiği cartı curtunu hesap edin Ve sizinde bu kadar zahmete girmeyeceğinizi hesaba katarsak satmak istediğiniz kanalı boş yere saçma rakamlarla oyalamayın satın rahatlayın.

Gerçekten bir kanal hak ediyor dersem o parayı veririm.Emin olun.

Telefonum burada: 0553 856 59 04 ( bu ilan hiç eskimez haberiniz olsun)

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com