Kapanan Instagram Hesaplarınızı Aktifleştiriyoruz

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
300.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 126536
Teslim Süresi 24 Saat

İlan Açıklaması

Instagram hesaplarınız kapandıysa uygun fiyatlar dahilinde hesaplarınızı tekrar aktifleştiriyoruz hesabınızın kapanma çeşidine göre fiyatlarımız değişiklik göstermektedir. Ücretler minimum 300TL den başlamaktadır. Instagram'da 5 farklı kapanma çeşidi bulunmaktadır bunları anlamak için kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapıp gelen ekranda itiraz et veya daha fazla bilgi al butonuna tıklayarak bizlere göndermenizdir oradaki yazılara göre hesabın neyden kapandığı belli oluyor. Eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız dert etmeyin çoğu durumda sadece kullanıcı adı ile hesabı tekrar aktifleştiyiriyoruz. Ek olarak ücretin ödenmesi önden ödeme veya işten önce belirli bir ücret ödenerek sağlanır. Önceden dolandırıldım vesayri gibi bahaneleri kabul etmiyoruz. ilansat.com ve buna benzer bir çok platformda profilimiz bulunmakta ve şuana kadar tek bir negatif dönüşümüz bile bulunmamaktadır.

Kapanma çeşitleri şunlardır :

  • Yapay beğeni ve takipçi
  • Başkasını Taklit Etme ( En yaygın kapanma çeşididir )
  • 4 - 5 Madde ( İhlal )
  • Kalıcı Olarak Silinme
  • Telif Hakkı ( Telif hakkı işlemleri sadece büyük firmalara yapılmaktadır işlem zahmetli olduğu için miktar çok yüksektir )

 

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com