Tüm instagram işlemleri

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
1100.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 124109
Teslim Süresi 2 Saat

İlan Açıklaması

Merhaba değerli  ilansat.com kullanıcıları. 

Başlıkta görmüş olduğunuz tüm işlemler sy medya a.ş tarafından siz değerli kitleye hizmet sunmaktadır.

Mavi tik hizmeti : mavi tik hizmeti alanında tanınmiş yaklasık 21 çesit e-haber kanalları ile sizlerin adına yapılan yerel reklamlar ( röportaj , travel , otobiyografi ) gibi çeşitli olgular ile medya uzerinizde tanınmış bir kişi haline getirerek resmen tanınmış olmanıza verilen hizmettir.
minimum7 maksimum 21 gün icinde kesinleşen olaydır. Tik düşme yoktur. ( +18 ve bahis paylasimlari hariç )

Fiyat : 12.500 TL dir ( ilansat.com üyeleri için ödenmesi gereken ön ücret 5000 TL , ilansat.com üyesi olmayan ön ödeme ücreti 7.500 tl olmakla hirlikte geri kalan ödeme işlem sonunda yapılır )
** ön ödeme sizler adına yapilacak işlemin medya şirketine ödenecek tutardır. Ön ödeme olmayan işlemler yapilmayacak. Bu konuda taviz verilmemektedir.

Kullanıcı adı işlemleri :
Istenilen 4 ve 5 harfli kullanıcılar sistem tarafından veri tabanına alınmiş ( silinmiş ve kaldırılmış hesaplar ) media destegi ile %70 civari alımları bulunuyor. Istenilen şartlar, profilin durumuna göre işlem minimum 3 maksimum 10 gün içerisinde teslim edilir. Kesinlik söz konusudur.
Istenilen 6 ve üzeri her kullanici adi alınabilir. 
- bu kullanıcı adları en az son 1 ay aktif olmaması , paylasım yapmaması gerekmektedir. Bu işlem sürecinin peofilin güncel durumuna, etkileşime göre degiskenlik gösterebilir. Minimum 3 maksimum 10 iş gününde kesin teslim edilir.
Şartlar bütün profiller için gereklidir.
Fiyat : 2500 TL ( ilansat.com üyeleri icin  üyelerin ön ödeme tutarı 1000 TL ,  ilansat.com üyesi olmayan kişilerin ön ödeme tutarı 1500 TL dir. ( ön ödeme işlemi olmadan işlem yapılmayacaktır, fiyatlar sabittir. Her kullanici icin geçerlidir. 
---Instagram hesap açma :
Profillerinizin ihlal ve taklitten kapanmişsa eğer, doğru yerdesiniz. Ayni kullanıcı adlari islemlerindeki gibi minimum 3 maksimum 10 iş gününde farkli yöntemler ile kesin sonuç vererek işlem yapılır. Ilansat.com üyelerı veya üye olmayan kişilerin işlemleri takipci, kapanma durumu vs göz önünde bulundurularak yapilan işlem 250 ila 500 tl arasında fiyat değişikliği gosterebilir. Kesin sonuçtur. ( ön ödeme sistemi mevcuttur. Bu konuda işlem sonrasi odeme kabul edilmiyor )

Tüm detaylar için mesaj atabilirsiniz
Herkese hayırlı ticaretler.

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com