YouTube Kalıcı Düşmeyen İzlenme

Satıcı Hakkında
İlanın Fiyatı
60.00 TL

İlan Bilgileri

İlan Numarası 143547
Hizmet Çeşidi İzlenme
Teslim Süresi 24 Saat

İlan Açıklaması

YouTube kanalınıza izlenme göndermek istiyorsanız bu ilanı okumanızı tavsiye ederim.

 

​​​​​​Öncelikle şunu belirtmek isterim, bizim gönderdiğimiz izlenmelerde düşüş yaşanmaz panelimizden anında gönderim başlatılır. İzlenmelerde herhangi bir düşüş olmaz bunun güvencesi adına düşüş mümkün olmasa da düşüş yaşanması gibi bir durumda kesinlikle telafisi mümkündür.

 

YouTube bilindiği üzere izlenme sayısı yüksek olan videoları algoritması gereği öne almakta, bu işlem sizi doğal olarak üst sıralara taşıyabileceği için kullanıcıların videonuz ile ilgili bir konuyu arattığında sizin videonuzu görme ve dolayısıyla doğal izlenme ve abone kazanma şansınız artmakta bu şekilde insanlar videolarınıza girdikçe sizin kanalınız büyüme sağlayacaktır.

 

Biz bu hizmeti panelimizden yaptığımız için uygun fiyata yapmaktayız diğer panellerin aksine daha kaliteli izlenmeler kullandığımız için düşüş yaşanmaz bu hizmet için ödeyeceğiniz ücret;

 

  • ​​​​​​1.000+200 hediye izlenme ile,

(30 TL)

  • 2.000+400 hediye izlenme ile,

(60 TL)

  • 3.000+500 hediye izlenme ile,

(90 TL yerine 75 TL)

 

​​​​​NOT: (İlan güncelliği ilan silinene kadar günceldir, dilediğiniz saatte iletişime geçebilirsiniz ilan üzerinde yazan fiyatın bir geçerliliği bulunmamaktadır. Satın alımlar için lütfen aşağıdaki iletişim adreslerimiz den bizim ile iletişime geçin.)

 

-~- İLETİŞİM -~-

İletişim için ilan üzerinden bu hesaba mesaj gönderebilirsiniz, bazen teknik aksaklıklar nedeniyle bildirim gelmemekte bu durumda lütfen @ahmetify kullanıcı adlı Instagram adresimizden bizim ile iletişime geçiniz.

​​

  • Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler iyi günler.

Sitemizde devam eden bakım çalışmalarından dolayı bazı işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp hizmet vermeye daha kaliteli bir şekilde devam edeceğiz.
ilansat.com