İnstagram Hesap Satışı

İnstagram Hesap Satışı

İnstagram Hesap Satışı

Instagram hesap satışı ile elde edilen sayfalar doğru bit tercih yapıldığı takdirde kolaylıkla istenilen sayfa profiline dönüştürülmektedir. Bu yüzden instagram hesap satışı ile sayfa satın alınması istenilen fenomen olma ya da sosyal medya ile gelir elde etme hedefine en kısa yoldan ulaşılmasını sağlamaktadır. Böylece sosyal medya hesapların takipçi elde etmek için atmanız gereken adımları birilerinin daha önce sizin için atmasından faydalanabilirsiniz. Üstelik instagram hesap satışı ile elde etmiş olduğunuz organik takipçileri diğer sosyal medya hesaplarınıza ve youtube kanalınıza da yönlendirebilirsiniz. Böylece kısa süre içerisinde diğer hesaplarınızı da ciddi bir şekilde aktif hale getirebilir ve elde etmek istediklerinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

 

Instagram hesap satışı ile elde edile sayfalar her zaman organik takipçi sayısı ile çalışmamaktadır. Kimi zaman kurulan sayfalar yarı organik takipçi yarı bot takipçi kimi zaman ise tamamıyla bot takipçi olarak çalışmaktadır. Ancak her birisinin de kendilerine has faydaları ya da zararları yer almaktadır. Siz yapmak istediklerinize bağlı olarak sizin için en uygun hesabı satın alabilirsiniz. Böylece zamanla tamamıyla size ait bir takipçi sayısına ulaşabilirsiniz.

 

Instagram Hesap Satışları Uygulamasında Hangi Özellikler Var?

İnstagram hesap satışı uygulamasında öncelikle eski tarihli sayfalar yer almaktadır. Örneğin sayfa 2016 yılında açılmış olabilir ve o zamanda bu zamana kadar aktif olarak paylaşım yapılarak organik takipçi elde edilmiş olabilir. Bununla birlikte sayfa henüz yeni açılan bir hesap olabilir ancak kuvvetli bir blog takipçi, beğeni ve yorum potansiyeli var olabilir. Böyle bir durumda kullanış amacına göre kişi hangisini satın almak istediğini instagram hesap satışları kısmından belirleyebilir. Örneğin organik takipçi sayısı olan sayfada yer alan hedef kitle ve sayfanın kuruluş amacı sizin konunuza uygunsa ya da en azından dönüştürülebilir bir potansiyel varsa böyle bir durum da bu sayfanın satın alınması kaçınılmaz olmalıdır. Ancak sayfanın dönüştürülmesi zor ise sayfanın satın alınması sonrasında takipçilerin birer birer sayfayı bırakmaları anlamına gelmektedir. Bu ise verilen paranın boşa gitmesine neden olur.

Ancak aynı şekilde kişi kendisine ait bir hesap için bot takipçili bir sayfa satın alırsa yapılan paylaşımlar ne kadar farklı olursa olsun ya da sayfa ne kadar dönüştürülmüş olursa olsun muhakkak anında beğeni gelecektir. İnstagram hesabı satışı işlemindeki bu durum ise aslında sayfanın gerçek organik takipçiler tarafından keşfedilmesini sağlayacaktır. Böylece aslında bot takipçili bir instagram hesabı satışı alan birisi kısa süre içerisinde kendi organik sayfasını oluşturduğu için kısa süre içerisinde iyi bir fenomen sayfasına ve reklam sayfasına dönüştürebilir.

 

İnstagram Hesabı Satışı ile Neler Yapılabilir?

Öncelikle instagram hesabı satışı uygulaması ile hem sayfa satın alabilir hem de sayfa satışı gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize ait uzun yıllar yönettiğiniz ve organik takipçi sayısının olduğu bir sayfanız var ise ve artık bu sayfayı yönetmekten sıkılmışsanız satışını yaparak para kazanabilirsiniz. Aynı şekilde sosyal medyaya adım atmak istiyor ancak bu durumla sil baştan uğraşmak istemşyorsanız yine sistemden yararlanarak instagram hesabı satışı uygulaması ile size uygun bir profil satın alabilirsiniz.

 

Her iki amaç için de kullanıldığında satın alınan ya da satışı gerçekleştirilen sayfalar doğru yönetildikleri takdirde iyi birer gelir kaynağı haline gelebilirler. Böylece ister gerçek bir iş amacı ile kullanın isterseniz de ek gelir amacı ile kullanın instagram hesabı satışı ile bir fenomen ya da bir reklam sayfası olabilirsiniz.